Kerstbestellingen

De laatste weken van 2020 zijn ingegaan. Een bijzonder jaar waarin wij mochten rekenen op uw trouw en flexibiliteit. Dank daarvoor! Om samen ook de periode rondom de feestdagen goed en veilig door te komen willen wij wederom uw hulp vragen.

Plaatsen van uw bestelling
Bij voorkeur vragen wij u om uw kerstbestelling te plaatsen in onze webshop. U vindt hier ons volledige assortiment. Toch liever in onze winkel bestellen? Probeer dan vooraf een lijstje te maken met de artikelen die u wilt bestellen. Daarnaast vragen wij u om uw bestelling vooraf te betalen, zowel in de winkel als de webshop. 

Let op: we nemen telefonisch géén decemberbestellingen aan!

Afhalen in het aangegeven tijdsvak
Om het afhalen op een goede wijze te laten verlopen kunt u een tijdvak aangeven waarbinnen u uw bestelling op wilt komen halen. 

Wij verzoeken u niet eerder of later te komen dan het opgegeven tijdvak.

Bent u niet in de gelegenheid in het afgesproken tijdvak af te komen halen, dan kunt u op 24 december uw bestelling alsnog afhalen tussen 13.00 en 14.00 uur. Wij hebben die dag geen producten voor de losse verkoop, u kunt dan alleen nog bestellingen ophalen!

We bezorgen ook in ‘s-Hertogenbosch
Woont u in ‘s-Hertogenbosch? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen op 24 december tussen 9.00 en 16.00 uur. Bent u op dat moment niet thuis, dan hangen wij uw bestelling aan de voordeur.

Samen maken we er een bijzondere, smakelijke Kerst van!
Wij rekenen op uw medewerking en wensen u alvast Heerlijke Feestdagen toe

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze verse nieuwtjes en lekkere acties!