Horeca

Als horecaondernemer stelt u met een uitgekiende combinatie van ingrediënten en gerechten uw maaltijden samen. Brood is daarbij al lang geen ondergeschoven kindje meer. Met een bijzondere brood tijdens de lunch of als starter voor de maaltijd kunt u zichzelf onderscheiden. Of wat dacht u van een eigen broodje om uw hamburger uniek te maken? Sommige restaurants hebben zelfs een aparte broodgang als onderdeel van de maaltijd, de mogelijkheden zijn oneindig.

De bakkers van de De Broodspecialist bakken bijzondere broden en broodjes die bij uitstek geschikt zijn als onderdeel van uw menu. Elke dag vers en van een constant hoge kwaliteit. Daarnaast denken onze bakkers graag met u mee om een eigen receptuur te ontwikkelen. Een brood dat uniek en exclusief is voor uw restaurant, lunchroom of bedrijfskantine.

Meer informatie
Wilt u meer weten over ons assortiment of eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor uw horecaonderneming? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak via info@debroodspecialist.nl of telefoon 073 613 4481.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze verse nieuwtjes en lekkere acties!