Daniël's Koekbakkerij

De passie voor het bakkersvak gaat bij De Broodspecialist verder dan alleen het bakken van de lekkerste broden. Onder de naam Daniël’s Koekbakkerij bakt Daniël de lekkerste koekjes. En zoals bij zijn broden, worden ze gebakken met alleen natuurlijk ingrediënten.

Naast speculaas, boeren roomboter- of spelt cranberry cake komen er ook een aantal unieke streekproducten uit de Koekbakkerij. Zo is daar Daniël’s Bossche Koek. Een koek gebaseerd op het karakter van de Bosschenaren; voorzien van een pittige bite maar met een zoete smaak. 

Of het Quukske; geïnspireerd op de bekende vraag in ‘s-Hertogenbosch “Noem een Bosch woord met een Q?”. Gebakken met alleen roomboter en suiker is het een eenvoudig maar uiterst smaakvol koekje. Met recht geschreven met de hoofdletter Q.

Tot slot de bijzondere Lulkoek. De vorm van deze koekjes is geïnspireerd op laatmiddeleeuwse metalen speldjes die in ’s-Hertogenbosch zijn opgegraven. De smaak van het koekje is echter hedendaags en het is een echt typisch Bosch product. Lekker om te eten en leuk om te geven. Of te krijgen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze verse nieuwtjes en lekkere acties!