Daniël's Koekbakkerij

De passie voor het bakkersvak gaat bij De Broodspecialist verder dan alleen het bakken van de lekkerste broden. Onder de naam Daniël’s Koekbakkerij bakt Daniël de lekkerste koekjes. En zoals bij zijn broden, worden ze gebakken met alleen natuurlijk ingrediënten.

Naast speculaas, boeren roomboter- of spelt cranberry cake komen er ook een aantal unieke streekproducten uit de Koekbakkerij. Zo is daar Daniël’s Bossche Koek. Een koek gebaseerd op het karakter van de Bosschenaren; voorzien van een pittige bite maar met een zoete smaak.

Bossche Lulkoek

Of het Quukske; geïnspireerd op de bekende vraag in ‘s-Hertogenbosch “Noem een Bosch woord met een Q?”. Gebakken met alleen roomboter en suiker is het een eenvoudig maar uiterst smaakvol koekje. Met recht geschreven met de hoofdletter Q.

En wat dacht je van de Lulkoek. De vorm van deze koekjes is geïnspireerd op laatmiddeleeuwse metalen speldjes die in ’s-Hertogenbosch zijn opgegraven. De smaak van het koekje is echter hedendaags en het is een echt typisch Bosch product. Lekker om te eten en leuk om te geven. Of te krijgen!

 

Bossche Koekwaus

Hé Koekwaus! Bende gij d’r ôk weer?
Tot slot een koekje met een wel héél bijzonder verhaal: 
de originele Bossche Koekwaus. Het bekende koekje met het het gat is weer verkrijgbaar! En naast het verhaal van het misbaksel en de bakkersvrouw, is het ook gewoon een bijzonder lekker koekje. Probeer het maar. Oh ja, kijk ook eens op de Facebookpagina van de Bossche Koekwaus.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze verse nieuwtjes en lekkere acties!