Onze broden brood zoals brood bedoeld is

Vanuit een van de mooiste winkelpanden in het centrum van ‘s-Hertogenbosch verkopen wij onze ambachtelijk gebakken broden. In de bakkerij, die achter de winkel ligt, bakken we deze dagelijks vers. Met alleen natuurlijke ingrediënten; brood zoals brood bedoeld is. Onze werkwijze is conventioneel. De degen krijgen ruim de tijd om te rijzen en te rijpen. Het verschil in kwaliteit en smaak proeft u gegarandeerd.

granenUitgebreid assortiment
Ons assortiment bestaat uit 40 soorten volkorenbrood, 21 soorten zuurdesembrood en 6 soorten speltbrood. Ook voor biologisch brood, witbrood, tarwebrood en kleine broodjes kunt u bij ons terecht. Naast onze eigen broden verkopen wij verschillende lokale specialiteiten.

Geschikt voor mensen met allergieën
Omdat wij geen toegevoegde suikers, melk of vetten gebruiken om het brood mals en langer zacht te houden, zijn onze broden geschikt voor mensen met allergieën. Wilt u weten welke grondstoffen er in een brood gaan, loop gerust eens bij ons binnen, bel of mail ons. We informeren u er met alle plezier over. Alle productinformatie vindt u ook per brood in onze webshop. Heeft u een geschikt brood gevonden? Bestellen kan 24 uur per dag. Doet u dat voor 21.00 uur? Dan kunt u uw bestelling de volgende dag in de winkel ophalen. Makkelijk toch?

Maatwerk
Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld vanwege een dieet? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag wat er mogelijk is.