background
Bel ons 073-613 4481
  • slider_tegels

    Worstenbroodjes bestellen

  • Dagelijks vers
  • Maatwerk
  • Lokale specialiteiten

Online bestellen

In onze webwinkel kunt u 24 uur per dag terecht. Bestelt u voor 21.00 uur? Dan staat uw bestelling de volgende dag in de winkel klaar.
Naar webwinkel

Specialiteiten

Naast onze ambachtelijk gebakken broden verkopen wij diverse lokale specialiteiten, zoals de Bossche Koekwaus.
Naar specialiteiten

Als u worstenbroodjes wilt bestellen, dan zit u bij De Broodspecialist in ’s-Hertogenbosch goed. Wij zijn een ambachtelijke bakkerij gevestigd in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Vanuit ons monumentale pand waarin al sinds 1883 brood wordt vervaardigd, bakken wij dagelijks vers brood, banket en koeken. Die laatste komen uit onze eigen Koekbakkerij.

Worstenbroodjes makkelijk te bestellen in onze webshop

Wij hebben een bijzonder concept, namelijk onze webwinkel. Hier kunt u ons hele assortiment bekijken, waaronder onze Brabantse worstenbroodjes, en vervolgens online bestellen. Als u voor 21.00 uur in de avond bestelt, dan kunt u uw bestelling de volgende dag ophalen in de bakkerij. Wij denken altijd met alle klanten mee. Heeft u bijvoorbeeld een grote lunch en wilt u veel worstenbroodjes bestellen? Geen probleem, wij staat tot uw dienst.

Brabants erfgoed

Het worstenbroodje is echt Brabants erfgoed. In de rest van Nederland wordt het maar sporadisch verkocht en de beste worden nou eenmaal in Brabant gemaakt. Het worstenbroodje is ontstaan als manier om vlees langer goed te houden. Dit komt door het bakken en het in het deeg rollen. Vroeger werd het alleen met Carnaval en Kerstmis gegeten, maar gelukkig zijn ze al erg lang het hele jaar door te verkrijgen.

Horen wij van u?

Komt u bij ons langs om worstenbroodjes te bestellen of voor een lekkernij van ons te kopen? Wij ontvangen u graag in onze echte of virtuele winkel. We helpen u graag met wat u nodig heeft en zien graag dat mensen genieten van onze pure producten van natuurlijke ingrediënten.

=