background
Bel ons 073-613 4481
  • slider_tegels

    Worstenbroodjes bestellen

  • Dagelijks vers
  • Maatwerk
  • Lokale specialiteiten

Online bestellen

In onze webwinkel kunt u 24 uur per dag terecht. Bestelt u voor 21.00 uur? Dan staat uw bestelling de volgende dag in de winkel klaar.
Naar webwinkel

Specialiteiten

Naast onze ambachtelijk gebakken broden verkopen wij diverse lokale specialiteiten, zoals de Bossche Koekwaus.
Naar specialiteiten

Als u worstenbroodjes wilt bestellen, dan zit u bij De Broodspecialist in Den Bosch goed. Wij zijn een ambachtelijke bakkerij gevestigd in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Vanuit ons monumentale pand bakken wij sinds 1883 dagelijks vers brood, banket en koeken. Die laatste komen uit onze eigen Koekbakkerij.

Worstenbroodjes uit Den Bosch makkelijk te bestellen in onze webshop

Wij hebben een bijzonder concept, namelijk onze webwinkel. Hier kunt u ons hele assortiment bekijken, waaronder onze Brabantse worstenbroodjes, en vervolgens online bestellen. Als u voor 21.00 uur bestelt, dan kunt u uw bestelling de volgende dag ophalen in de bakkerij. Wij denken altijd met alle klanten mee. Organiseert u bijvoorbeeld een grote lunch en wilt u veel worstenbroodjes bestellen? Geen probleem, wij staan tot uw dienst.

Brabants erfgoed

Het worstenbroodje is echt Brabants erfgoed. In de rest van Nederland wordt het maar sporadisch verkocht en de beste worden nou eenmaal in Brabant gemaakt. Het worstenbroodje is ontstaan als manier om vlees langer goed te houden. Dit komt door het bakken en het in het deeg rollen. Vroeger werd het alleen met Carnaval en Kerstmis gegeten, maar gelukkig zijn ze al erg lang het hele jaar door te verkrijgen. Het Brabantse worstenbroodje wordt gemaakt met de beste ingrediënten uit Brabant: puur van smaak en volgens uniek recept. Ideaal als lunch, ontbijt of borrelhap. Worstenbroodjes kopen doet u voor ieder moment op de dag!

Mini worstenbroodjes kopen voor bij de koffie

Binnenkort jarig en wilt u iets lekkers trakteren op het werk? Of gewoon zin in een warme, snelle snack? Dan hebben wij ook mini worstenbroodjes in ons assortiment! Dé perfecte oplossing om uw honger te stillen of als traktatie uit te delen. Dit klein, Brabantse worstenbrood is gemaakt van melk en daarbij gevuld met een gekruid stukje gehakt. Altijd met zorg bereid waarbij onze kwaliteit is gewaarborgd. Mini worstenbroodjes kopen doet u al vanaf 10 stuks per zak.

Horen wij van u?

Komt u bij ons langs in Den Bosch om worstenbroodjes of een lekkernij te kopen? Wij ontvangen u graag in onze winkel. We helpen u  met wat u nodig heeft en zien graag dat mensen genieten van onze pure producten van natuurlijke ingrediënten. Onze winkel is van 8.00 uur tot 17.30 uur op dinsdag t/m vrijdag geopend en op zaterdag van 7.30 uur tot 16.00 uur. Of bestel eenvoudig via onze webshop al uw favorieten. Daarbij zijn wij telefonisch bereikbaar op 073-6134481 en beantwoorden wij daar graag al uw vragen. 

Pagina niet (meer) beschikbaar

Deze pagina is niet (meer) beschikbaar...

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Desembrood bestellen | Bakker Maaskantje | Horeca bakker
=