background
Bel ons 073-613 4481
  • slider_tegels

    Lulkoek

  • Dagelijks vers
  • Maatwerk
  • Lokale specialiteiten

Online bestellen

In onze webwinkel kunt u 24 uur per dag terecht. Bestelt u voor 21.00 uur? Dan staat uw bestelling de volgende dag in de winkel klaar.
Naar webwinkel

Specialiteiten

Naast onze ambachtelijk gebakken broden verkopen wij diverse lokale specialiteiten, zoals de Bossche Koekwaus.
Naar specialiteiten

Op zoek naar de enige echte Bossche Lulkoek? Wij bakken ze in onze eigen koekbakkerij! Wij zijn al langer als bakker actief in het mooie ’s-Hertogenbosch en toen wij steeds meer koeken gingen bakken, zagen we de behoefte voor een koekbakkerij. Daniëls Koekbakkerij is hieruit ontstaan. Vanuit het monumentale pand aan de Hinthamerstraat in Den Bosch bakken we ludieke koeken met pure ingrediënten en vakmanschap.

Het ontstaan van de Bossche Lulkoek

De Bossche Lulkoek is een idee van de Bossche historicus Rob van de Laar en wordt gebakken door onszelf. Van de Laar kwam op het idee voor nog een Bossche Koek toen hij speldjes zag die waren opgegraven in Den Bosch. Nadat hij bij ons aanklopte werd de Lulkoek een feit. Buiten deze koeken maken wij de volgende streekproducten:

  • De Bossche Koek
  • De Bossche Quukskes

Hoe kunt u de Bossche Lulkoek kopen?

Om deze koeken te kopen bent u van harte welkom in onze winkel Wij zijn van geopend van 8.00 tot 17.30 uur op dinsdag t/m vrijdag en op zaterdag van 7.30 tot 16.00 uur. U kunt ook de koeken in onze webshop bestellen. Op die manier bestelt u de koeken via het internet en als u dat voor 21.00 uur doet, dan kunt u uw bestelling de volgende dag ophalen. Dat scheelt u wachttijd en dat is prettig. Mocht u vragen hebben kunt u bellen naar 073-6134481.

=