background
Bel ons 073-613 4481
  • slider_tegels

    Bakker Berlicum

  • Dagelijks vers
  • Maatwerk
  • Lokale specialiteiten

Online bestellen

In onze webwinkel kunt u 24 uur per dag terecht. Bestelt u voor 21.00 uur? Dan staat uw bestelling de volgende dag in de winkel klaar.
Naar webwinkel

Specialiteiten

Naast onze ambachtelijk gebakken broden verkopen wij diverse lokale specialiteiten, zoals de Bossche Koekwaus.
Naar specialiteiten

Vers brood op tafel hebben van de bakker uit de buurt van Berlicum ziet iedereen wel zitten. Berlicum is een prachtig dorp gelegen in de meierij van ’s-Hertogenbosch. Door de gunstige ligging dichtbij de stad kunnen inwoners ook de stadse voorzieningen meepakken. De Broodspecialist is een ambachtelijke bakker in het centrum van Den Bosch, vlakbij Berlicum.

Ambachtelijke bakker op een kwartiertje rijden van Berlicum

Heeft u behoefte aan de diensten van een bakker in de buurt van Berlicum? Wij helpen u graag bij De Broodspecialist in ’s-Hertogenbosch. Wij zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Hinthamerstraat in de binnenstad waar al sinds 1883 brood wordt gebakken. Wanneer u graag geniet van een lekkere boterham of goeie koek vlakbij Berlicum, is het een goed idee om deze te kopen bij een echte bakker.

Een breed assortiment aan broden en lekkernijen

De Broodspecialist heeft een assortiment bestaande uit 40 soorten volkorenbrood, 21 soorten zuurdesembrood en 6 soorten speltbrood. U kunt ook biologisch brood, witbrood en tarwebrood bij ons kopen. Ons assortiment bestaat uit veel producten zoals diverse kleine broodjes en lokale specialiteiten. De Broodspecialist is een ambachtelijke bakker in de buurt van Berlicum. Wij houden graag rekening met allergieën en gebruiken daarom geen toevoegingen in ons brood waar mensen last van kunnen hebben.

Kom naar de winkel of bezoek onze webshop

Als u trek heeft gekregen of graag vers brood in huis wilt hebben van de bakker, kom dan langs in onze winkel. Heeft u weinig tijd of geen zin om lang wachten in de winkel? Dan hebben wij een oplossing voor u: onze webshop. Hier vindt u hetzelfde assortiment als dat wij in de winkel hebben en wanneer u bestelt voor 21.00 uur, staat de bestelling de volgende dag in de winkel klaar. U kunt er ook voor kiezen om uw verse brood thuis te laten bezorgen! Wij bezorgen op woensdag en zaterdag! Bel ons op 073 613 4481.

=