background
Bel ons 073-613 4481
  • slider_tegels

    Desembrood bestellen

  • Dagelijks vers
  • Maatwerk
  • Lokale specialiteiten

Online bestellen

In onze webwinkel kunt u 24 uur per dag terecht. Bestelt u voor 21.00 uur? Dan staat uw bestelling de volgende dag in de winkel klaar.
Naar webwinkel

Specialiteiten

Naast onze ambachtelijk gebakken broden verkopen wij diverse lokale specialiteiten, zoals de Bossche Koekwaus.
Naar specialiteiten

Steeds meer mensen gaan desembrood bestellen bij De Broodspecialist. Maar wat is het verschil met ‘normaal’ brood en is het gezonder? Dat leggen wij u graag uit! Wij hebben vele soorten Desembrood in ons alsmaar groeiende assortiment en daarom vinden wij het belangrijk dat mensen weten wat erin zit.

Desembrood bestellen bij bakker in ’s-Hertogenbosch

Desembrood of zuurdesembrood is een broodsoort waarin voor het rijzen van het brood geen gist wordt gebruikt, maar desem. Desem is een mengsel van meel en water dat men een tijdje laat rusten. In deze dagen gaat de brij fermenteren en bereikt een bakker hetzelfde resultaat, maar dan zonder gist. Omdat de brij (de desem) door de elke bakker zelf wordt gemaakt, is elk desembrood uniek.

U kunt bij ons desembrood bestellen in de webshop en het vervolgens op komen halen of langskomen in de winkel en u laten adviseren over alle varianten die we in huis hebben. Dit geldt ook voor al ons brood en onze lekkernijen.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij helpen graag iedereen die interesse heeft in onze desembroden en andere producten. Onze winkel is geopend van 8.00 tot 17.30 uur op dinsdag t/m vrijdag en op zaterdag van 7.30 tot 16.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 073-6134481 en beantwoorden graag uw vragen. U kunt ook het desembrood in onze webshop bestellen.

=