background
Bel ons 073-613 4481
  • slider_tegels

    Bakker Vught

  • Dagelijks vers
  • Maatwerk
  • Lokale specialiteiten

Online bestellen

In onze webwinkel kunt u 24 uur per dag terecht. Bestelt u voor 21.00 uur? Dan staat uw bestelling de volgende dag in de winkel klaar.
Naar webwinkel

Specialiteiten

Naast onze ambachtelijk gebakken broden verkopen wij diverse lokale specialiteiten, zoals de Bossche Koekwaus.
Naar specialiteiten

Voor een goede bakker in de buurt van Vught zit u goed bij De Broodspecialist. Vers brood van de echte bakker valt bij bijna iedereen wel in de smaak, maar buiten een lekkere smaak moet brood ook voedzaam zijn. Daarom moet een bakker alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken, vinden wij. De energie die erin zit helpt het gros van de Nederlanders de dag door. 

Een kwartiertje in de auto voor lekker brood van de bakker in de buurt van Vught

Vught is een prachtige plaats met vele bezienswaardigheden gelegen in de gelijknamige gemeente. Door de gunstige ligging van Vught vlakbij de stad ’s-Hertogenbosch kunnen de mensen rustig wonen, maar kunnen ze ook gebruikmaken van de voorzieningen in de stad. De Broodspecialist is een ambachtelijke bakker gevestigd in het centrum van ’s-Hertogenbosch, op een kwartiertje rijden afstand van Vught.

Ambachtelijke bakker in een monumentaal pand in de buurt van Vught

Het pand waarin onze bakkerij is gevestigd, stamt uit 1637 en sinds 1883 bakt men er al brood. Wij willen die traditie graag voortzetten. Wij gebruiken nooit onnodige toevoegingen in onze producten om ze langer goed te houden. We bakken op een traditionele manier brood met pure ingrediënten. Wij noemen dat: brood zoals brood bedoeld is.

Bestel uw brood vooraf in de webshop

Wij hebben een uniek concept; een webwinkel. Hier kunt u ons hele assortiment bekijken, van al onze broodsoorten tot kleinere lekkernijen. Als u voor 21.00 uur in de avond bestelt, dan staat de bestelling de volgende dag te wachten op u in de winkel. Dat scheelt u wachttijd. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Wij bezorgen op woensdag en zaterdag. U kunt natuurlijk ook gewoon bij ons in de winkel langskomen. Wij zijn van geopend van 8.00 tot 17.30 uur op dinsdag t/m vrijdag en op zaterdag van 7.30 tot 16.00 uur.

Pagina niet (meer) beschikbaar

Deze pagina is niet (meer) beschikbaar...

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Bakker Orthen | Bakker Berlicum | Desem speltbrood
=