background
Bel ons 073-613 4481
 • slider_tegels

  Bakker Rosmalen

 • Dagelijks vers
 • Maatwerk
 • Lokale specialiteiten

Online bestellen

In onze webwinkel kunt u 24 uur per dag terecht. Bestelt u voor 21.00 uur? Dan staat uw bestelling de volgende dag in de winkel klaar.
Naar webwinkel

Specialiteiten

Naast onze ambachtelijk gebakken broden verkopen wij diverse lokale specialiteiten, zoals de Bossche Koekwaus.
Naar specialiteiten

Zoekt u een warme bakker in Rosmalen? De Broodspecialist is een ambachtelijke bakkerij gevestigd in Den Bosch. Veel mensen willen graag lekker vers brood van de bakker op tafel hebben in Rosmalen. Door de gunstige ligging, dichtbij de stad, kunnen de mensen uit Rosmalen ook genieten van de stadse voorzieningen. Een van deze voorzieningen is De Broodspecialist. Bij uitstek de plek voor overheerlijk brood, banket en koek.

Vers brood en goede service bij de bakker vlakbij Rosmalen

Elke dag begint ons team van gepassioneerde bakkers vroeg met het maken van onze prachtige producten. Wij zijn een bakker gevestigd in een monumentaal pand, vlakbij Rosmalen, waar al sinds 1883 brood wordt vervaardigd. Op de muur is nog een originele afbeelding te vinden van de bakkerij uit die tijd. In ons pand, dat stamt uit 1637, komen veel klanten over de vloer. Hier hechten wij veel waarde aan en we denken graag mee met elke klant en bestelling. Dit kan te maken hebben met allergieën of bijvoorbeeld een grote bestelling.

Vandaag besteld, morgen ophalen

Wij hebben iets unieks, namelijk een webwinkel. Op deze pagina op onze website vindt u al onze producten in een handig overzicht. Hier kunt u ook terecht voor voedingswaarden en meer informatie. Haal uw bestelling op bij de bakker in de buurt van Rosmalen.

Twee bakkerijen onder een dak

De Broodspecialist ging een tijd geleden steeds meer koek bakken en als gevolg daarvan moesten de koeken een eigen plek krijgen. Dat is Daniëls Koekbakkerij geworden. Wij hebben dus twee bakkerijen onder hetzelfde dak. In de Koekbakkerij maken we deze streekproducten:

 • Bossche Quukskes
 • De Bossche Koek
 • Bossche Lulkoek

  Bestel online of in de bakkerij

  U kunt bij ons in de winkel terecht van dinsdag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 7.30 tot 16.00 uur. Bij de webwinkel kunt u 24 uur per dag terecht en bestelt u vandaag voor 21.00 uur, dan staat de bestelling de volgende dag klaar in de winkel. Wij bezorgen ook aan huis op woensdag en zaterdag!

  Pagina niet (meer) beschikbaar

  Deze pagina is niet (meer) beschikbaar...

  Vrijblijvende informatie aanvraag

  Velden met * zijn verplicht

  Anderen bekeken ook:

  Bakker Maaskantje | Horeca bakker | Desembrood bestellen
 • =